Voordat ik startte bij Veronique was mijn grootste uitdaging om mijn kwaliteit, kennis en ervaring om te zetten in nieuwe klanten en geld. Gefrustreerd was ik dat ik mijn klanten een enorme ontwikkeling laat doormaken, dat veel te weinig vrouwen van mij weten, ze mij wel nodig hebben om te blijven staan bij alles wat op hun pad komt bij het uitdragen van hun missie.

Het belangrijkste inzicht dat je mij hebt laten voelen, waar ik nog dagelijks om kan huilen omdat je zo zo zo intens gelijk hebt, is dat met wat ik doorleefd heb, ik zo ontzettend waardevol ben. Ik was nog zo ziek toen ik bij je kwam, dat ik dat niet kon voelen. Nou ja, dat is enorm veranderd. Om mij kun je niet meer heen en vooral ik zelf niet.

Jouw coaching is zo waardevol omdat ik woorden heb kunnen geven aan mijn klant. Het was een zeven jarige struggle waarin ik leefde onder het minimumloon. Aan mijn vindtocht naar de juiste vrouw in mijn leven voor dit vraagstuk kwam met Verdienen wat je waard bent een einde. Jouw gevoel en zienswijze over woorden doen er zo toe. Jouw feedback zit hoe frustrerend soms ook vaak in de marge. Als ik die toepas dan ontstaat er ook echt iets. Waaronder een hele nieuwe kloppende briljante website om trots op te zijn. Waarop ik mijn bedrijf én missie verder kan bouwen.

Ik adviseer mijn klanten dé enige echte Veronique Prins, omdat als je doorleefd bent je iedereen kan helpen, dat niet moet willen. Het kost je alleen maar. Energie, tijd én geld. Terwijl het je juist mag opleveren. In energie, tijd met wat er voor jou werkelijk toe doet én geld. Ik bedoel, ‘mijn’ badkamer die is in bestelling. Op alle social media groeien mijn volgersaantallen. Dat zijn spullen en aantallen. Die er voor mij niet écht toe doen. Waarvoor ik jou vooral aanraad, is dat als je toepast wat jij mij hebt geleerd (dus gaan voor die ene ultieme klant) het jou zoveel beter gaat. Je straalt kracht uit, waardoor je gezin er ook van profiteert. Op alle facetten in mijn leven is het beter sinds Veronique.

Wendy Marsman
https://wendymarsman.nl/

Wendy Marsman

“Veronique is BY FAR de BESTE businessmentor die er is! Annemieke Visser Coaching is enorm gegroeid onder haar directe maar zeer liefdevolle begeleiding!

Mijn relatietherapiepraktijk voor stellen met kinderen liep al redelijk goed toen ik contact opnam met Veronique. Ik had een missie: stellen met kinderen begeleiden naar een liefdevolle relatie zodat hun kinderen leren om op een gezonde manier relaties aan te gaan. Dat is in mijn ogen het grootste cadeau dat ouders hun kinderen kunnen geven. Ik had de droom om meer stellen met kinderen te helpen en meer impact te maken. En ook niet onbelangrijk: meer omzet. 😉

Ik volgde Veronique al jaren en ik wist dat zij de beste in haar vakgebied was om mij te helpen om mijn bedrijfsvisie helder te krijgen. Nog voor ons eerste gesprek concludeerde Veronique dat ik 3 verschillende ideale klanten had waardoor ik iedereen en niemand aansprak. Haar conclusie was duidelijk: dat gaan we samen veranderen! In minder dan een half jaar na het starten van het mentorschap is mijn klantenaantal verdubbeld net als mijn omzet.

Veronique is een KEI in wat ze doet. Elke keer zet ze mij weer AAN en na elke sessie zit ik ook even bij te komen van de wervelwind die is langsgekomen. Met haar steun in de rug durf ik nog groter te dromen. Ik weet dat met haar aan mijn zijde deze dromen binnen handbereik zijn. Denk jij erover na of je met Veronique wilt gaan werken? Zeker doen. Daar krijg je geen spijt van!

Maar.pas op… het risico is dat je bedrijf erg succesvol wordt!. 😉

Annemieke Visser
https://annemiekevissercoaching.nl/

Annemieke Visser

Ik had in 4 jaar een leuk en goed lopend bedrijf opgebouwd maar ik zat vast. De marketing tools die ik inzetten hadden wel hun glans verloren, waren routine geworden. En ik miste de skills en het inzicht hoe de volgende stap met mijn bedrijf te maken. Ook zocht ik inspiratie om er weer sprankeling in te brengen. Veronique volgde ik al lang. Ik had een keer een challenge bij haar gevolgd en was verrast door haar vlijmscherpe en concrete aanpak en de inzichten die ik in korte tijd had gekregen. Dus toen ik een mail kreeg dat er een plek vrij was voor de Business Mastery heb ik direct de kans gepakt.

Wat een ongelofelijk waardevol jaar!! Mijn grootste leermoment is me beseffen dat ik alle klanten die ik de afgelopen jaren heb geholpen nog beter kan helpen met vervolg trajecten. Wij maken websites. Maar mijn kennis over hoe je dit inzet voor het succes van je bedrijf kunnen mijn klanten ook goed gebruiken nadat hun website gebouwd is. Dus kan ik, naast het blijven aantrekken van nieuwe klanten, gebruik maken van de fans die ik al heb om meer te bieden en meer omzet te maken. Wat een grote onontgonnen poel aan warme leads ging er toen open! Naast de concrete plannen die we samen in de 1-op-1 sessie maakten werd ik daardoor elke keer ook weer ‘aan’ gezet. Helemaal enthousiast over wat er allemaal mogelijk is. En daarnaast was het ook onbetaalbaar onder gelijkgestemden te zijn. Van de 20 vrouwen die onderdeel uitmaakten van dit programma te hebben kunnen leren is goud. Oh ja en nog een niet zo’n klein resultaat: ik heb ruim een ton meer omgezet dan het jaar voor dit programma.

Waarom met Veronique werken? Omdat ik wéét dat zij je naar je doel kan brengen. Heel concreet, geen bullshit (en dus ook geen verstoppertje spelen, ze kent alle excuses). Een business bouwen gaat stap voor stap, en Veronique kent elke stap. Daarnaast zijn haar salesvaardigheden om je vingers bij af te likken en is ze ook ongelofelijk creatief in wat er mogelijk is voor jóu. Hierdoor ga je mogelijkheden zien waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Je blik verruimt, je skillbox expandeert en je wordt getriggerd het beste uit jezelf te halen. Hierdoor realiseer je de potentie van je bedrijf.
Verder is Veronique zo ongelofelijk zorgzaam en liefdevol waardoor je je helemaal gezien en ondersteund voelt in alles waar je doorheen gaat. Dank je wel lieve Veronique voor zo’n lichtend voorbeeld te zijn. Ik raad jou 100% en van harte aan aan iedereen die echt wat van z’n bedrijf wil maken. xxx Mok

Mok Heijmerink
https://webbouwenaandekeukentafel.nl/

Mok Heijmerink

Hoe goed je ook bent als coach, het maakt je nog geen ondernemer. Vanaf het moment dat ik dat inzag en Véronique inhuurde nam mijn bedrijf een vlucht.
Negeer je twijfel en huur haar in. Ze geeft je eenvoud, helderheid, strategie, support en haar aanstekelijke energie. Doen!

Marjena Moll
Etenslessen

Marjena Moll

Ik ben één van de dino’s die jaren terug startte bij jou Veronique.

Mijn omzet was toen rond de 35.000 en we hebben dat in een jaar verdriedubbeld. Daarna hebben we nog heel wat omzetverdubbelingen gedaan. Nieuwe programma’s gecreëerd en getweakt en het was heerlijk om jou aan mijn zij te voelen.

Want je was er, ALTIJD. Ook droomde ik wel van je. Het is echt een gift geweest om zolang met je te mogen samenwerken. Soms was je streng, Uber streng, voelde je het niet en lazerde ik weer terug naar de tekentafel. Om altijd samen het nog beter te maken dan dat ik het in mijn eentje had kunnen bedenken.

Ook ben ik een betere coach geworden door te leren hoe ik mijn mensen het beste kon begeleiden. Zonder handschoenen, ook al is dat wel eens oncomfortabel. Je leerde mij hoe ik het optimale resultaat voor mijn deelnemers kon behalen en hoe ik ook door met mijn eigen business rules er voor kon zorgen dat zij weer het beste uit zich zelf konden halen, vanuit zelfleiderschap.

Ik ben je dankbaar voor alle lessen, alle bemoedigende appjes, alle strenge berichten, alle bijzondere cadeaus, alle tranen, je vuur, je trots en je passie.

Irene Ogier

Irene Ogier

Voordat ik bij Veronique kwam, was mijn business veel minder succesvol dan erna. Een van de belangrijkste dingen die Veronique me geleerd heeft is te focussen op cijfers. Elke maand opnieuw. Het eerste advies dat ze me gaf was heel duidelijk: je doet niet ‘walk the talk’ dus start NU met je eigen gratis Facebookgroep. Daar had ik zelf wel aan gedacht, maar ik was bang dat het zou mislukken en ik als community expert door de mand zou vallen. Door Veronique als stok achter de deur begon ik wel met de Community Leaders Club. Mét groot succes als gevolg. Het jaar dat ik met Veronique werkte is mijn omzet verdubbeld. Heb ik dankzij mijn online community weer mega veel plezier gekregen in het ondernemen. Én heb ik meer focus op het resultaat, waardoor ik mijn targets ruimschoots heb behaald. Ik kan iedere ondernemer aanraden om met Veronique te gaan werken. Ze is zeer ervaren, no-nonsense, geeft goed advies en is ook ontzettend lief en betrokken. Een uit duizenden, zoals Veronique kom je er maar weinig tegen. Veronique: je bent GOUD!

Maartje Blijleven
welovecommunities.nl

Maartje Blijleven

Wow, ik volg de 10 daagse Knallende start op dit moment. Toen ik me had aangemeld dacht ik, ok ik zie wel of het me lukt. Maar.. dan ben je netjes de eerste dag erbij, de tweede dag ook en ik had al door: dit gaat mij lukken. Waarom? Omdat Veronique Prins echt eerlijk is in wat ze je te vertellen heeft. Mijn probleem is dus het consequent (op)volgen van een actie. In deze 10 dagen heb ik veel knopen doorgehakt en ben ik nu al op veel punten consequenter in de uitvoer. Veel meer gekregen van Veronique dan verwacht. TOP! Als jij echt verder wilt met jouw bedrijf dan raad ik je Veronique als businesscoach absoluut aan.

Maureen Bussmann
Your Silhouette

Maureen Bussmann

Thrillerschrijfster zijn mag dan een heel andere tak van sport zijn dan coach, maar zelfs met een totaal verschillend type bedrijf is de 10-daagse training Knallende Start van Veronique monsterlijk waardevol. Heldere, lekker directe uitleg en voorbeelden die blijven hangen. Al gaat het uiteindelijk om de actie, en daartoe weet Veronique je als geen ander aan te zetten!

Marleen Hartog
Miss Creative

Marleen Hartog

Dit jaar 2022 ben ik begonnen met de Knallende start van Veronique. En knallend was het! De binnenkomer was hoe gecommitteerd ben je aan je bedrijf maar ook aan je eigen ontwikkeling binnen je bedrijf en bijvoorbeeld aan een cursus als deze om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer.
Ik vond van mezelf dat ik wel gecommitteerd was aan mijn bedrijf, maar door deze workshop volledig te volgen ben ik erachter gekomen dat ik nog veel stappen kan zetten om beter te worden in mijn bedrijf EN voor mezelf. Ik liep er bijvoorbeeld tegenaan dat ik beloofd heb alle 10 dagen vol te maken op de dag dat ze vrijgegeven werden. Dat betekende een aantal dagen dat ik mijn andere afspraak met mezelf, namelijk niet meer werken na 21.00 ‘s avonds moest breken. Daar had ik last van, hoe ga ik mijn commitments aan met mijn bedrijf zodat ik niet mijn commitments privé schendt? Confronterend, doorbraak creërend en goede workshop Veronique! Ik ben knallend begonnen in 2022! Nu gecommitteerd doorzetten!
Foto

Ester Janssen
De lichaamstolk

Ester Janssen

Ik ben al jaren ondernemer en timmerde al flink aan de weg. Maar toen ik een nieuwe stap wilde maken, een stap naar the next level,… wist ik dat ik hulp nodig had. En die hulp heeft Veronique mij ZEKER gegeven. Ik houd enorm van haar nuchtere kijk op de zaken. Geen gebla-bla, maar gewoon zeggen waar het op staat. Ik ben zelf ook erg van actie, dus dat paste erg goed. Toen ik eind vorig jaar de verbeteringen doorvoerde, had ik binnen 2 maanden 12 (!) nieuwe aanmeldingen voor mijn programma binnen. Dit jaar gaat mijn beste jaar ooit worden. Mijn klanten zijn erg tevreden over mijn programma en dat komt mede door vooral de duidelijkheid die ik heb doorgevoerd. Wat ik zo tof vind aan Veronique is dat ze een echt power-kanon is, heeft het hart op de goede plek en gaat alleen voor resultaat. Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen.

Maarten Vogelaar
Love Update – De Zelfvertrouwen Coach

Maarten Vogelaar

Ik heb letterlijk mijn zaak voor elkaar dankzij de coaching van Veronique. Mijn omzet is enorm gegroeid, ik werk de hele dag met te gek leuke klanten en heb het gevoel dat ik mijn bedrijf snap. Het is simpel en ik heb grip. Echt een droom. Dankzij Veronique haar goede ideeen en scherpe oog ben ik heel snel van 1:1 doorgegroeid naar een groepsprogramma. Als ik het op eigen snelheid en manier had gedaan zou het 10x langer hebben geduurd. Hierdoor zat mijn groei in een stroomversnelling en voel ik me zelfverzekerd en blij over mijn bedrijf. In mijn ogen is Veronique de beste businesscoach van NL . Als je wil groeien, meer omzet wil en meer impact wil maken met een bedrijf waar je dolgelukkig van wordt zou ik haar vandaag nog een mail sturen!

Anne Loosveld
http://www.anneloosveld.com

Anne Loosveld

Van dat ene moment waarop ik ‘moest gaan verkopen’ kreeg ik altijd de kriebels in mijn buik en rode wangen.
Dit keer viel echt het muntje: dat verkopen al begint met de eerste post die iemand leest. Dat verkopen vanuit je hart, je diepste wens om iemand te helpen, anders voelt.
En dat je voor het ‘salesgesprek’ gaat voor het beste voor je klant, maar jezelf ook meteen weer kunt ‘onthechten’ van het resultaat.
Dat geeft opluchting.
Veronique heeft een schat aan ervaring en kennis en werkt vanuit haar hart.
Ze is to the point en brengt je in de actiestand!

Jolanda de Kok
Jouw Palet

Jolanda de Kok