Wow, ik volg de 10 daagse Knallende start op dit moment. Toen ik me had aangemeld dacht ik, ok ik zie wel of het me lukt. Maar.. dan ben je netjes de eerste dag erbij, de tweede dag ook en ik had al door: dit gaat mij lukken. Waarom? Omdat Veronique Prins echt eerlijk is in wat ze je te vertellen heeft. Mijn probleem is dus het consequent (op)volgen van een actie. In deze 10 dagen heb ik veel knopen doorgehakt en ben ik nu al op veel punten consequenter in de uitvoer. Veel meer gekregen van Veronique dan verwacht. TOP! Als jij echt verder wilt met jouw bedrijf dan raad ik je Veronique als businesscoach absoluut aan.

Maureen Bussmann
Your Silhouette

Maureen Bussmann

Thrillerschrijfster zijn mag dan een heel andere tak van sport zijn dan coach, maar zelfs met een totaal verschillend type bedrijf is de 10-daagse training Knallende Start van Veronique monsterlijk waardevol. Heldere, lekker directe uitleg en voorbeelden die blijven hangen. Al gaat het uiteindelijk om de actie, en daartoe weet Veronique je als geen ander aan te zetten!

Marleen Hartog
Miss Creative

Marleen Hartog

Dit jaar 2022 ben ik begonnen met de Knallende start van Veronique. En knallend was het! De binnenkomer was hoe gecommitteerd ben je aan je bedrijf maar ook aan je eigen ontwikkeling binnen je bedrijf en bijvoorbeeld aan een cursus als deze om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer.
Ik vond van mezelf dat ik wel gecommitteerd was aan mijn bedrijf, maar door deze workshop volledig te volgen ben ik erachter gekomen dat ik nog veel stappen kan zetten om beter te worden in mijn bedrijf EN voor mezelf. Ik liep er bijvoorbeeld tegenaan dat ik beloofd heb alle 10 dagen vol te maken op de dag dat ze vrijgegeven werden. Dat betekende een aantal dagen dat ik mijn andere afspraak met mezelf, namelijk niet meer werken na 21.00 ‘s avonds moest breken. Daar had ik last van, hoe ga ik mijn commitments aan met mijn bedrijf zodat ik niet mijn commitments privé schendt? Confronterend, doorbraak creërend en goede workshop Veronique! Ik ben knallend begonnen in 2022! Nu gecommitteerd doorzetten!
Foto

Ester Janssen
De lichaamstolk

Ester Janssen