Nog nooit zo’n waardevolle Challenge meegemaakt! Na vier dagen inspirerende lessen en opdrachten kon ik meteen het geleerde in de praktijk brengen: ik vertelde een nog oriënterende beller heel helder wat hij bij mij kan leren en wat hem dat oplevert. En wat denk je? Hij vroeg gewoon: wanneer kan ik beginnen? Over geld hadden we het nog eens niet gehad. Nou komt het: Veronique had me geleerd om waarde te verkopen en toen was het vrij simpel om een tarief te noemen dat 50% hoger ligt dan het bedrag waar ik voorheen op zou zijn uitgekomen. En dat was dus meteen akkoord! Omdat ik m’n bedrijf echt goed wil neerzetten had ik me al aangemeld voor de training “Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen”. Die moest nog beginnen en ik had nu al meer dan de helft terugverdiend! Gaaf toch?

Merel Bevaart

Ik heb deze week meegedaan aan een online challenge van Veronique Prins. Dat was gaaf. Confronterend ook, maar wow, wat heeft het me weer aangezet!

In 2013 begon ik mijn eerste (online) coachingsbedrijf, voornamelijk omdat ik lid was van een community in Australië waarin heel veel coaches zaten die het over business hadden en ik dacht “Misschien wil ik dat ook wel”, ik was immers coach en psycholoog en zo geschiedde. Maar na de challenge van Veronique deze week besef ik me dat ik dat nooit écht heb omarmd, dat ik een bedrijf wil. Al die jaren niet, ik deed maar wat. Ik wilde gewoon mensen helpen en zag dat business stuk als een noodzakelijk kwaad.

In de webinars hoor ik Veronique praten over alle mogelijke fouten die je kunt maken als coach met je eigen bedrijf en besef ik… “Shit, ik heb ze allemaal gemaakt!” Had ik in 2013 toen ik begon maar aan zo’n challenge mee kunnen doen! Dat had me veel tijd en tranen gescheeld!

Maar ook nu komt deze challenge voor mij nog als geroepen. Door de live webinars en het doen van de oefeningen heb ik er weer helemaal zin in en voel ik dat ik dit keer, bij de nieuwe start, het écht omarm. Ik wil mijn bedrijf zo neer gaan zetten dat ik optimaal kan vlammen en meer vrouwen kan gaan activeren. Het is hoog tijd!

Wat Veronique anders maakt dan andere businesscoaches is dat je voelt dat ze doet wat ze zegt. “She walks the talk”. En ze geeft echt heel veel waarde weg, echt, je kunt ontzettend veel van haar leren door haar alleen maar te volgen op social media of door haar nieuwsbrieven te lezen. Zeker als je begint zou ik zeggen, bespaar jezelf een hoop moeite en schrijf je in ieder geval in voor haar nieuwsbrief. Waarom zou je – net als ik – alle fouten eerst zelf moeten maken?

Monique Coppens

Ik heb genoten van deze 4 ochtenden, ben geschrokken van wat ik allemaal nog niet wist en moet (wil) gaan doen en ben dankbaar voor de inzichten, eye openers en het weten wat mij te doen staat.
Ik heb nog nooit zo’n leuke adhd-er ontmoet, die mij enthousiast en duidelijk zo veel geleerd heeft. Dank je wel Veronique

Mariska Medenblik