Na een vliegende start kon ik na het eerste moestuin seizoen even op adem komen en terugkijken. Dat er zaken op orde gesteld moesten worden, was al snel duidelijk. De training BP-90 heeft me inzicht en structuur gegeven en duidelijke acties die me gaan helpen om op een constructieve manier, met een strategisch plan mijn ** MISSIE ** verder uit te breiden.

Wees voorbereidt op een schitterende rollercoaster met een liefdevolle kick-ass businesscoach. Laat je inspireren, adviseren en stap uit je comfortzone. Dat is spannend, maar zeker de moeite waard!

Sandy Zwaan
Missie Moestuin
https://www.missiemoestuin.nl

Sandy Zwaan

Ik had nog nooit iets van Veronique gehoord toen ik een gratis 3 daagse voorbij zag komen. Als ondernemer mocht ik zeker de vertaalslag maken naar meer klanten en wilde me graag specialiseren maar wist niet precies waarin, ik kon tenslotte iedereen helpen.

Na de 2e dag van de 3daagse ben ik het het BP90 live programma gestapt. en wow wat een inzichten heb ik hier ontvangen! ik heb mijn niche gekozen en heb zoveel meer klanten. Meer dan ik ooit had durven dromen. De energie en passie waarmee Veronique verteld zetten mij aan tot actie actie en nog meer actie.

Ondertussen ben ik zoveel gegroeid dat ik volgende maand gelijk instap in het vervolgprogramma waar je een paar duizend euro omzet per maand voor moet hebben, en dat heb ik sinds een paar maanden dankzij Veronique.

Ik raad iedereen Veronique aan, als je een businesscoach wil hebben en een nanny is zij degene die je helpt je doelen te behalen (moet je natuurlijk wel doen wat ze zegt 🙂 )

Sonja Bos
Groei&Meer
https://www.groeienmeer.nl

Sonja Bos

Ik ben ontzettend blij dat ik Bouw een bloeiende praktijk heb meegedaan. Ik dacht dat ik wel wat wist, maar zie nu in dat er geen enkele structuur in zat en dat ik niets van verkopen en marketing afwist. En ik wist mijn ideale klant wel zo’n beetje, maar benoemde niet echt de pijn. Nu zie ik dat ik continu aandacht moet besteden aan het vergroten van bekendheid bij potentiële klanten. BP90 heeft mij structuur en focus gegeven. En ik zie het aan de omzet van januari…:-)
En het is waar, de stem van Veronique gaat in je hoofd zitten :-). Ik kan iedere coach aanraden met Veronique te werken, omdat het no-nonsense is, eerlijk en to the point.

Moniek de Boer
Wise Doctors
https://wisedoctors.nl

Moniek de Boer

Ik heb de cursus “Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen”gevolgd.
In de eerste week van de Corona crisis heb ik besloten om deze cursus te starten, omdat ik houd van mogelijkheden en kansen en die zag ik op dat moment.

Ik begeleid klanten met een persoonlijke voedingsadvies en daarnaast werk ik ook met nieuwe coaches in mijn team om hun op te leiden en zelfstandig te laten werken. Op dat moment lukte het me prima om nieuwe enthousiaste klanten te krijgen maar mijn team vergroten met nieuwe coaches dat lukt mij nog steeds niet. Ook ontbrak een duidelijke structuur in mijn werk.

Het grootste leermoment was het kiezen van mijn ideale klant, waardoor ik de juiste focus kon houden en ik ook weer zo enthousiast werd over de diverse mogelijkheden van Netwerkmarketing. En Veronique legt steeds precies de vinger op de pijnlijke plek, en dat vind ik heel goed waardoor ik anders naar mijzelf en mijn praktijk ben gaan kijken. Het resultaat is dat ik in 90 dagen een goede structuur heb opgezet en nieuwe mensen in mijn team heb gekregen die direct in mijn opleidingsstructuur konden starten. En zo ook mijn team is gaan groeien, precies wat ik wilde bereiken.

Ik zou zeker deze cursus aanraden, omdat je veel leert over jezelf en waarom je een praktijk wilt starten of uitbreiden en alle stappen sluiten zo mooi op elkaar aan, echt een top cursus!!

Elly Korevaar
Totally4you
www.totally4you.nl

Elly Korevaar

Beste Veronique, Ik heb het programma ” Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen” als zeer waardevol ervaren!
Ik wist niet wat ondernemen eigenlijk inhield.. Door jou programma weet ik nu heel concreet welke stappen ik kan en moet maken en vooral voor mij “waarom” dat zo is. Ik zie weer een stip aan de horizon, ben geenthousiasmeerd en vooral… voel ik wat ik op dit moment wil vanuit mijn hart!

Een aanrader voor iedere vakvrouw of man die vastloopt!
(en ik heb geen aandelen, ha ha)

Dankjewel Veronique xx

Lieve groetjes, MarieNoël / Energiek PLus

marienoelenergiekplus@gmail.com

Marie-Noël Paijmans

Voor ik instapte in het programma ‘Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen’ had ik wel een beeld van wat ik wilde bereiken met mijn praktijk, maar had ik geen idee hoe daarin écht stappen te kunnen zetten om dat doel te bereiken.
Daar heeft het programma écht verandering in gebracht! Ik gooide mijn aanbod om. Ik heb mijn ideale klant nóg specifieker gemaakt. En heb nu een concreet stappenplan met wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken.
Het programma is stapsgewijs heel logisch en heel duidelijk opgebouwd, wat heel prettig werkt. Daarnaast is Veronique heel direct, eerlijk, duidelijk en superkundig, dus wat mij betreft is dit echt een dikke aanrader!

cindy@cindyevers.nl

www.cindyevers.nl/

Cindy Evers

Het heeft lang geduurd voordat ik zelf doorhad dat ik een flinke kick onder m’n ass nodig had om verder te kunnen groeien. Mijn praktijk wilde maar niet lopen, er was ook geen continuïteit in de omzet.


Nadat ik Veronique een tijdje gevolgd had, en ik voelde dat zij degene was van wie ik die kick wel wilde ontvangen begon ik afgelopen oktober met de 90 dagen online cursus Bouw een bloeiende praktijk. Vanaf module 1 ben ik enthousiast en snap ik beter hoe het spelletje werkt. Mijn eerste echte actie had direct resultaat, ik kreeg er super toffe reacties op en m’n agenda voor december zit al bijna vol! Veronique, is echt “one of a kind”🙏 Heel authentiek, super motiverend, ze maakt het niet ingewikkelder maar ook niet gemakkelijker dan het is.

Zij is als geen ander in staat om al mijn mitsen en maren, waardoor ik niet in actie kwam, op een heldere manier uit de weg te ruimen. Veronique is recht door zee en wind er geen doekjes om. Precies wat ik nodig heb om van m’n hobby m’n bedrijf te maken. Ik ben super blij dat ik Veronique gevonden heb🙏

Jet@cornan.net

www.onderhuids.net

Jet Jetten

Ik was al een dik jaar bezig met mijn bedrijf en ik wilde graag verder doorgroeien en naar een next level gedaan met uurtje factuurtje. Maar hoe ik dit moest doen daar had ik geen idee over. Maar ik dacht als iemand het wel moet weten dan is het Veronique wel. Dus ik schreef me in voor de 90 dagen online cursus een bloeiende praktijk in 90 dagen. En vol goede moed nam ik deel aan de video’s en ging ze ook meteen omzetten in praktijk. En omdat Veronique altijd zegt op mij hoef je niet te wachten er gewoon voor gaan het hoeft niet perfect. Deed ik wat mij te doen staat. En met resultaat. Mijn grootste leermomenten zijn geweest helemaal de diepte in duiken met je ideale klant. Daarnaast een product ontwikkelen afgestemd op mijn ideale klant. En waar ik me zelf heel vertrouwt bij voel. Ik vind het zelfs niet akelig meer om het te verkopen en ik ben er super trots op. En het hele ondernemen is een systeem dat je moet invoeren en mee aan de slag moet gaan. Want vanzelf gebeurd er niks. Waarom ik je Veronique aanraad. Omdat ze zelf het voorbeeld geeft hoe ze vol gas elke dag aanwezig is. En welk resultaat het oplevert. En ik echt mijn traject in 90 dagen had terug verdiend en nog meer opdrachten. En daar ben ik zo trots op.
Groeten Oona Thielens Paardensportmasseur.

Oona Thielens

Met vijf bedrijven, van klein tot middengroot, zat m’n hoofd vol. Heel veel geregel, heel veel details, maar geen structuur. Ook mijn inkomen stond niet in verhouding met mijn gewerkte uren. En daar was Veronique.. na 2X een challenge bij haar gedaan te hebben, begreep ik dat het anders moest. Ik was om. Dus heb ik mij vervolgens 90 dagen ondergedompeld in de logica van Veronique. Heerlijk 🙂 Ik kan het iedereen die écht werk wil maken van haar bedrijf aanraden. Ik heb structuur, weet waar ik voor ga en sta en heb een plan. Een absolute aanrader: het wérkt!!

Marleen van Baal

Als je een droom hebt en je praktijk loop nu niet zoals je wilt, kun je het je gewoon NIET PERMITTEREN om de kans om met Veronique te werken te laten schieten. Want werken met Veronique maakt dingen mogelijk waar je nooit op had durven hopen. Waar moet ik beginnen? Oké, ik ga een poging wagen om je te vertellen wat mijn ervaringen waren en zijn met deze fantastische vrouw.. Ik heb een droom en een verlangen, maar ik had gewoon niet goed in de gaten hoe ik die kon omzetten in acties die ook daadwerkelijk iets gingen opleveren, omzet, zichtbaarheid, succes, noem het maar op. Al vanaf de eerste keer dat ik haar zag wist ik, als ik verder wil komen MOET ik met haar werken. Maar ik vond het ook spannend. Want zij was de eerste die zo eerlijk (en voor mij soms hard) kon zeggen waar het op stond. Was niet altijd leuk maar wel 100% nodig. Ik heb inmiddels VIP sessies gehad en ik heb in haar 4 maanden programma meegedraaid en mijn zakelijke leven is veranderd. Ik heb meer focus dan ooit, heb nog nooit zoveel concrete en winstgevende acties uitgevoerd en mijn hele doen-en-laten als ondernemer is veranderd, ten goede. En het mooie is, dit is nog maar het begin.. Bedankt, Veronique, voor alles wat je mijn droom hebt gebracht en de komende jaren nog zal brengen.

Divera van der Elst, Eigenaar Divera.nl

Ik volgde de opleiding en heb bij Veronique geleerd hoe ik kan stoppen met hobbyen en mijn bedrijf echt neer kan zetten. Stap voor stap kreeg ik het inzicht wat ik hier werkelijk te doen heb. Alle aspecten van het opbouwen van een succesvolle zaak worden aangestipt en ik heb zoveel informatie uit deze training gehaald dat ik goed vooruit kan voorlopig! Veronique is met haar enthousiasme, eerlijkheid en nazorg een van de meest inspirerende coaches die ik tot nu toe heb ontmoet. Petje af!

Corinna Blommendaal

Ik zou een boek over Veronique kunnen schrijven. Niet met haar werken is echt een gemiste kans om snel te groeien als mens en ondernemer. Veronique is echt een bijzonder mens en ik ben dankbaar dat ik haar gevonden heb. Ik werd sowieso al door veel gelijkgestemde succesvolle mensen getipt om met haar te werken. Veronique is een fijn warm mens met een heel groot hart, veel passie, ze is kritisch, levert kwaliteit, is prikkelend, gezellig, grappig, zeer inspirerend, puur, eerlijk, open, integer en direct. Bovenal beschikt ze over de gave om ieders eigen licht/kracht volledig te zien en je daadwerkelijk ertoe te bewegen daar volledig in te stappen en te doen wat je te doen hebt! Dat is volgens mij het mooiste cadeau dat je een ander kunt geven .

Laura den Hengst