Hai Veronique,

Met enige vertraging (tja, je hebt Formule 1 wagens en dieseltjes…), mijn review over je boek. Zag zo snel niet waar ik ‘m bij managementboek.nl kon plaatsen en of je überhaupt nog zit te wachten op een review, maar eenmaal geschreven, wil ik ‘m je niet onthouden.

Een must have voor elke ondernemer, beginnend of ervaren! Het boek leest als een trein, een soort TGV in het kwadraat en toch raad ik je aan om het te lezen als ware het een boemeltreintje. Zo’n trage trein, die ook nog eens heul vaak stopt en je daardoor de tijd geeft om even echt stil te staan bij wat je – in dit geval – net gelezen hebt, om goed tot je laten doordringen door wat voor een prachtige, waardevolle omgeving (als in: waanzinnige ondernemerslessen) je reist.

Dat je af en toe uitstapt bij een perron om daar extra aandacht te geven aan wat je eigenlijk nou net allemaal gelezen hebt (of even moet herstellen van de kick ass die je net gekregen hebt). Dat je misschien zelfs een paar keer naar een station terugboemelt om dat deel opnieuw te bekijken voordat je doorgaat naar een volgend (ondernemers)gebied.

Het boek is te mooi en bevat te veel doorleefde ondernemerskennis en kunde om alleen als een sneltrein te lezen. Oké, het mag, de eerste keer dan, om je honger naar meer kennis even te stillen. Daarna ga je er opnieuw voor zitten en dan lees je doorheen al die eerste lessen die je las, die 100 andere businesspareltjes van do’s & don’ts, die er nog in verborgen zitten. En nog een keer, en nog een keer…

Fijne jaarwisseling en een warm, liefdevol en sprankelend 2021!

Liefs, Saskia

Saskia Bakker
Sassense.nl

Saskia Bakker