Wat een geweldige dag met 570 mensen online en Veronique en haar crew die alles in goede banen leiden! Los van de mooie informatie die zij en haar gastsprekers mij hebben meegegeven. Ik ben even door elkaar gerammeld, wat ik altijd een soort van prettig vind. Het geeft mij namelijk nieuwe inzichten in waar ik heen wil met mijn bedrijf. Veronique doet dat gewoon recht voor z’n raap. Dus dank voor deze mooie dag vol nieuwe inzichten Veronique!

VirtuJoos
http://www.virtujoos.nl

Joyce Koster

De BBB, was ontzettend gaaf, indrukwekkend, speciaal en voor mij het omslagpunt voor nog meer verandering en meer mijn pad lopen ipv dat gewenst is.
Alles vloeide mooi in elkaar over, van wensen, weten en waarmaken, stap voor stap.

Voor mij zijn er nog meer kwartjes gevallen, heb keuzes gemaakt, knopen doorgehakt en heb ontzettend veel geleerd.
Daarnaast de trainingen van de aikido, hoe kan je ipv trekken in je kracht bij jezelf blijven en meegaan, wow zo indrukwekkend hoe hij zichtbaar maakte dat als je echt in je kracht staat, mensen kunnen trekken er dan niks gebeurt, ontzettend gaaf om dat te mogen ervaren. Ook Maarten vd Weijden, wat was ik onder de indruk van deze man, wat hij allemaal heeft meegedaan maar vooral hoe hij ermee is omgegaan, diep respect, hij had zijn training ook volledig naar het thema wensen, weten en waarmaken gedaan, ook daar bleven de kwartjes en de tranen vallen.

Drie dagen om aan je bedrijf te werken, maar ook zeker aan jezelf, vol kwaliteitstrainingen, vele aha momenten en leer en verandering, het heeft voor mij veel gedaan, maar vooral dat ik mijn motor van mijn bedrijf volledig laat draaien, mijn ipa’s doe, keuzes maak voor groei en na deze drie dagen er heel veel veranderd is met mij en mijn bedrijf, ik ben gaan staan voor mezelf.

Veronique liet heel mooi zien dat je rete succesvol kan zijn ook al ben je moeder ( dat heeft mij er altijd van weerhouden er vol voor te gaan ☺)

De humor en kennis van Veronique zijn zo enorm, deze dagen had ik niet willen missen en waren een hele zinvolle en hele waardevolle investering.

Linda Lahaije

Fantastische dagen gehad bij het event van Veronique!

Zij geeft zich helemaal voor iedereen en kende ook de 250 gasten bij naam… Wat een energie, ik houd er van.

Wat mij in het bijzonder is bijgebleven is dat zij wederom de 5 stappen van het ondernemen heeft doorgenomen (eerder dit jaar als startende de 5 daagse gevolgd). Keep it simpel zegt ze daarmee. En als coach pak je er uit wat op dat moment voor jou van belang is en dat is volgens mij altijd waardevol!

Daarnaast natuurlijk Maarten van der Weijden, wat een super mooie aanvulling en inspiratie in het hele verhaal.

Het ontmoeten van vele andere ondernemende coaches en de meerwaarde van die gesprekken is echt een aanvulling. En dan de oefeningen van Aikido die gaan om de kracht van de mindset, een eye-opener. Neem een besluit, ga ervoor staan en ervaar de kracht daarvan!

Veronique helpt je op weg naar een gefocust ondernemerschap waar plezier ook een belangrijke rol speelt.

Al met al kan ik er weer tegenaan en weet Veronique zeker te vinden voor verdere ondersteuning in mijn bedrijf.

Esther Arts

De Business Boost Bootcamp betekende voor mij tijd voor verandering. Ik kwam voor strategie en puntjes op de i, maar Ik kwam erachter tijdens het event dat ik op hele andere drempels stuitte dan ik aanvankelijk dacht. Het was een ware eyeopener en de maandagochtend erna was er wezenlijk iets veranderd in mij. Het heeft mij die dingen gebracht die ik precies nu nodig heb en me doen inzien dat ik besluiten moest nemen, die ik zonder event niet genomen zou hebben. En de vibe om dat met 250 anderen en Veronique te mogen delen is onbeschrijfelijk. Samen een…

Madelon Rijkers

Wat een leuk, praktisch en inspirerend event was de BBB @JZVE! Heb echt concrete handvatten gekregen om de komende tijd mee verder te kunnen. Daarnaast ook een hoop inspiratie en leuke ideeen.

En heerlijk zoals Veronique feedback geeft en met haar no-nonsense aanpak je helpt grote slagen te maken!

Anke Van der Bor

De events van Veronique Prins zijn een MUST voor iedere ondernemer. Op welk niveau je ook onderneemt. Punt.

Ik ben nu al een aantal jaar ondernemer, maar jezelf ‘aan blijven zetten’ blijft gewoon een dingetje. Gemotiveerd blijven, de juiste dingen blijven doen etc.

Elk contact met Veronique is een Business Boost. Maak daar drie dagen van en je herkent jezelf niet meer terug. Ik heb niks nieuws gehoord, maar daar kwam ik ook niet voor. Ik kwam voor m’n nodige dosis Veronique en ik heb precies dat meegekregen wat ik nodig had:

– What you see is what you get, and what you get is walking the talk. Je zou gewoon alleen naar haar kunnen kijken en leren hoe zij het aanpakt. Zo’n mega-event, contact met haar publiek, het uitstekend kloppende programma en het gemak waarmee ze op het podium staat.

– Hoe pak je sales uit vanuit je hart, zodat het geen sales is maar gewoon het logische gevolg van alles wat je doet en zegt. Ik ben echt geen sales-groentje, maar dit is gewoon next-level. En super simpel. Echt. Als je maar vanuit het juiste punt vertrekt.

– Een wake up call: als ik iets wil, zal ik er voor moeten gaan. Punt.

Het was weer fenomenaal, maar ik kijk stiekem nu al in m’n agenda. Wat denk je, Veronique, januari weer eentje?

Liefs, Divera
Dé coach voor beginnende coaches

Divera van der Elst

Lieve Veronique,

Ik had mijn droom eigenlijk al opgegeven, het lukte me niet om datgeen waar te maken wat ik eigenlijk zo diep van binnen wilde. Ik was al weer aan het solliciteren voor een baan. Ik voelde niet meer wat ik nu eigenlijk nog wilde.

Wat een waanzinnig opgezet Bussiness Boost Bootcamp Event. Je hebt mij omver geblazen en geraakt vooral op het stukje van wensen en weten, want het was al te ver weggestopt. Maar ook met Aikido en Maarten van der Weijden is dit wensen en weten weer aangeraakt, juist diep van binnen zonder veel moeite en zonder wilskracht.

Ook ik heb een leeg gevoel na deze 3 geweldige dagen waarbij ik weer zoveel handvatten en inspiratie hebt aangereikt gekregen zodat ik weer met frisse nieuwe energie aan de slag kan om mijn dromen waar te maken.

Je hebt mij uitgenodigd en ik heb zonder aarzelen jouw uitnodiging aangenomen en het heeft me dichter bij mezelf gebracht, veel nieuwe kennis en ervaring opgeleverd, prachtige inspiratie ontvangen, maar ik heb ook de denkbeeldige schop onder mijn kont gekregen.

En juist deze is zo waardevol. Van jou neem ik hem dankbaar aan. Soms krijg ik hem ook via mijn partner maar dat ligt toch wat gevoeliger.

Ik ben dankbaar lieve Veronique dat jij mij hebt geïnspireerd met jouw tomeloze energie, jouw liefde, jouw kennis, jouw inzichten, jouw hartelijkheid, jouw ervaringen, jouw jouw jouw……….teveel om op te noemen.

Kei bedankt en veel liefs!
Gerry

En voor iedereen die twijfelt….niet doen, gewoon gáán!
She is the best!

Gerry van Denken