Ik heb inmiddels bijna alle trainingen van Veronique gevolgd en ik weet zeker dat ik niet had gestaan waar ik nu sta zonder Veronique. Haar doortastende, altijd eerlijke en duidelijke aanpak spraken mij direct aan.

Toen het aanbod van 100 dagen Doen en Doorgaan kwam, wist ik direct dat het waardevol zou zijn, maar ik dacht stiekem ook dat ik het nu allemaal wel eens had gehoord en het wel wist. En deels klopt dat. Maar omdat ik zelf zoveel verder ben nu, merk ik dat ik veel dingen ineens op een soort diepere laag doordringen. Ik doe inzichten op waar ik eerder nog niet klaar voor was en die op een ander niveau ineens mega waardevol zijn.

‘Groot, groter, grootst’ schreef Veronique in mijn gesigneerde exemplaar van haar (mega toffe!) boek.

Lieve Veronique, jij zag iets in mij vanaf die allereerste dag dat ik zelf nog niet durfde te zien. Je gooide mijn complete business en leven overhoop, omdat je voelde dat er iets in me zat dat er niet uit kwam. Ik durfde het zelf nog niet onder ogen te zien, maar jij gaf me het vertrouwen én de tools om die stap te zetten. Die dag daar in jouw trainingszaal en al die lessen die daarop volgden, veranderden alles. Daar ben ik je voor altijd dankbaar voor.

Doen en Doorgaan herinnert mij daar elke dag aan. Soms met een schop onder mijn komt, soms met een vriendelijke reminder. Maar altijd vanuit een heel groot hart. Dank je wel.

Hiske Kuilman Training en Coaching
https://hiskekuilman.nl

Hiske Kuilman