Afgelopen week volgde ik de online 2 daagse Slim en Snel Succesvol.
Zelfs online spat de energie van Veronique door het scherm. Ze is inspirerend, motiverend en legt ook feilloos de vinger op de zere plek. Daar hou ik van en dat is ook wat er nodig is in Coaching, anders kan je niet groeien.
Dus als ik tegen mijn eigen klanten zeg: “het is de Coach die je kan helpen groeien”, dan moet ik ook zo eerlijk naar mezelf kunnen kijken!
Ondernemen is echt een ander vak en eerlijk, ik heb er (nog) geen kaas van gegeten. Maar het is mijn droom om Oerlekker te leven. Dat wil ik door anderen te helpen naar hun Oerlekker leven. Dus daarom Veronique, help me die ondernemersskills te leren, leg je vingers op mijn zere plekken en dan mag je er ook nog flink in poeren (schrijf je dat zo?).
Graag werk ik met je verder in je programma: bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen, ik kijk er enorm naar uit!

www.oerlekkerleven.nu

Oerlekker leven

Anouk Vorstenbosch

Lieve Veronique, Ko en Sophie, dank jullie wel voor deze tweedaagse ‘business retreat’ in Vianen. Wat een enorm cadeau. Ik voel me echt alsof ik op vakantie ben geweest.
Veronique, ga in hemelsnaam die one woman show schrijven. Wil je het eerste kaartje voor mij reserveren alsjeblieft? Ik laat je nog weten met hoeveel ik eerste rij kom zitten.
Ik heb twee dagen lang bizar veel zinvolle, waardevolle informatie mogen ontvangen, waarmee ik daadwerkelijk cruciale verbeteringen heb kunnen doorvoeren, ik heb meer gelachen dan in de afgelopen maand en ben een paar keer diep ontroerd geweest.
Jouw ‘why’… en jullie drieën daar dan samen aan het werk zien… mijn hart buitelde ervan! Bij jouw opmerking over deze vorm van werken met jullie prachtige family-team en dat je het niet meer anders (personeel) zou willen, zag ik in gedachten mijn liefdes voor me. Daar werd (en wordt nu weer – en wordt ALTIJD) heel diep mijn why mee aangeraakt.
Mijn why heeft vaak de vorm van tranen; soms van verlangen, soms van blijdschap, soms van ontroering. En in ieder geval de vorm van een f-ing blauwe banaan in actie!!
Je hebt me enorm aangezet. Ik heb meteen mijn aanbod en mijn teksten onder handen genomen. Ik heb vanuit mijn gevoel naar mijn ideale klant toegeschreven en in mijn aanbod alles geschrapt tot er slechts één vorm overbleef en oh: wat een lucht geeft dat.
“Till we meet again” zei ik bij ons afscheid. Dat kan niet anders. Je zit in mijn systeem. En jij staat ook op mijn bucket-list. Ik mail je komende week even.
Voorzichtig met de Napoleons. Niet kauwen, dan breek je je tanden.
Dikke zoen!
Josje

info@josjedeklerk.nl

www.josjedeklerk.nl

Josje de Klerk

De tweedaagse ‘Slim en snel succesvol’ was een groot cadeau! Ik werd al een paar maanden geraakt door élk blog van Veronique. Scherp, waardevol en met zoveel humor geschreven. Een live meet & greet stond daarom op mijn verlanglijstje en werd eind november 2019 werkelijkheid. Twee dagen volledige focus op het aanscherpen van mijn USP, mijn ideale doelgroep en aan het eind van dag twee, had ik voor mezelf een overzicht met 11 diepgaande reflectievragen en 24 concrete actiepunten voor de gezonde groei van mijn bedrijf. Ik heb enorm genoten van haar energieke, no nonsens en actiegerichte stijl. Je ontkomt er niet aan om jezelf en je bedrijfsplan grondig onder de loep te nemen. Een business-boost, zo kan ik het wel noemen. Heerlijk!

Ingrid@gretig.nl

www.gretig.nl

Ingrid Bijlmakers

Ik zit nog na te genieten van de twee heerlijke dagen bij Veronique Prins in Vianen. Heerlijk vanwege de heerlijke lunches ;-), maar vooral heerlijk vanwege de energie die ik heb gehaald bij Veronique. Wat een heerlijk mens. Het is twee dagen zeer zinvolle leerzame comedy. Samen met haar dochter en man maken ze er een feestje van. Maar dus wel een serieus feestje. Zeer nuttige tips en momenten waarbij je dus echt denkt: shit, kan zij in mijn hoofd kijken of zo? Het meest had ik aan: Wat maakt mij uniek en wie is mijn ideale klant. Het gaat erom dat het mijn leven is en ik zelf kan bepalen met wie ik wil werken! Het lijkt een open deur, maar ik had het echt even nodig om weer te horen.
Iedereen die coach wil worden in wat voor vorm dan ook moet eerst naar deze tweedaagse voordat hij of zij naar de KvK gaat! Echt een aanrader!

Petrine van Olst

petrinevanolst@gmail.com

www.credifit.nl

Petrine van Olst

De twee dagen ‘Snel en Slim Succesvol’ hebben mijn vleugels op áán gezet. Na de eerste dag stuiterde ik al van enthousiasme en zín om verder te bouwen aan mijn tweede onderneming: Liever Opgeruimd. De eerste ben ik aan het afronden met het gevoel van: dat was met m’n hand op het hart een mooi begin, maar nu ga ik er écht voor. En dat betekent onder andere: nu eerst het stevige fundament (met de juiste acties in de goede volgorde).
Met de inspirerende wijsheid, de meteen eerlijke feedback, de concrete adviezen én het liefdevolle Heilige Vuur van Veronique wist ik dat ik mijn ondernemerscoach gevonden had.
Na die twee dagen meldde ik me aan voor ‘Bouw een Bloeiende Praktijk’ en ging ik op vakantie.
Daar in Toscane leek het wel of ik thuis een minnaar had zitten wachten.
Ik ben verliefd op wat ik nu aan het doen ben, ik wist dat dít De Bedoeling was, maar nu ik deze ondersteuning te pakken heb staan m’n vleugels niet alleen op -aan- maar weet ik ook dat ik ga vliegen. En m’n cliënten mét mij.
Dank voor jou Veronique, voor je team en voor dit pad.
Tough cooky but also oh so sweet!

Myrea de Roo – Harteman

Afgelopen week de tweedaagse slim en snel succesvol gevolgd, terwijl ik de cursus Bouw een bloeiend bedrijf in 90 dagen volg. Dezelfde 5 stappen, maar wat vielen er een hoop kwartjes waar ik naar op zoek was. Die kleine aanvullingen of nuances die van een ja een diepgevoelde Yes dit is het! maken. Mijn ideale klant nog net iets scherper, een duidelijker en meer op de klant toegepaste productaanbod en de vinger op een aantal verborgen excuses, waar ik me nu niet meer achter kan verschuilen. Dat is de snelle, directe en humorvolle spiegel van Veronique. Ik moet er erg om lachen en vooral om mezelf, want ik heb zo’n beetje alles gedaan wat vooral niet handig is als je een goedlopende praktijk op wil bouwen. Ze heeft een integere diepgaande drive om mij te helpen een succesvolle ondernemer te zijn. Dat vuur herken ik in mijn passie voor mijn werk.

Wat voor mij het meest waardevol is, is dat Veronique me heeft laten zien dat het ondernemerschap juist gaat om gezien en gehoord worden. Daarmee vallen al mijn overtuigingen, belemmeringen en excuses weg ten aanzien van marketing en sales. En kan ook ik een succesvolle ondernemer zijn met het doen wat ik het allerliefste doe.

Geralda Kooi

Veronique, bedankt!  
De afgelopen twee-daagse cursus waren een verrijking en een zeer waardevolle aanvulling op de Bouw een Praktijk in 90-dagen cursus. 
Dit was te danken aan jou, mijn medecursisten en mezelf (dat ik mezelf deze ervaring gewoon gunde!). 
Ik bereikte o. a. een persoonlijke mijlpaal. Eindelijk kreeg ik de pijn, verlangen en het beoogde resultaat van mijn ideale klant met die avond opdracht te pakken. Yesss! Ook al schuift die met de tijd, deze uitgangspunt staat. 
En wat het inhoud van de SSS cursus betreft: de 5 pijlers ontleede je voortreffelijk en legde de fijntjes aan elkaar afgestemde elementen van het structuur bloot. Dit ging uiteraard met je herkenbare directheid en humor gepaard. Als Engelse met beating-about-the-bush expert status kan ik ook hiervan meegenieten. 
Enfin, het voelt alsof de heipalen voor mijn bloeiende praktijk nu dieper in de grond zijn verankert. En dat is een fijn gevoel. Vooral door het besef dat alles eigenlijk bij mindset staat of valt.
Dit kwam echt binnen..en blijkbaar nog meer. Vandaag zei ik tot drie keer toe ‘Cool!’ en dacht ik, ‘Goedemorgen Veronique!’ 

Sarah Edge