Ik ben heel tevreden met de Quick Scan. Veronique is professioneel, stelt scherpe directe vragen, kan goed analyseren en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Ze heeft veel ervaring in het bedrijfsleven opgedaan waardoor zij snel ziet en begrijpt hoe je bedrijf in elkaar steekt. Ik voelde me vrij om over alles open te kunnen praten. Ik wist wel wat er verbeterd k0n worden in mijn bedrijf maar door deze scan staat alles helder geformuleerd per bedrijfsonderdeel waardoor je meer overzicht en inzicht krijgt. Naast de bevindingen uit de Quick Scan en aanbevelingen stelt Veronique een actieplan op met helder geformuleerde acties. Dat vind ik een groot pluspunt! Je kan dan meteen aan de slag met de genoemde verbeterpunten. Na de Quick Scan zou ik graag nog een aantal ”toetsmomenten” hebben waarin Veronique me begeleidt en kijkt of het actieplan ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Saskia van Erven, Eigenaar – Younica

Ik hou van mijn werk, had veel tevreden klanten, ik verdiende er alleen niet zo veel mee. Wat moest ik ze nu laten betalen, wat verkocht ik nu eigenlijk? Veronique heeft voor mij een duidelijk en overzichtelijk productaanbod opgezet en een website gebouwd. Mijn werk is daardoor super eenvoudig geworden; ik kan me veel beter bezighouden met de dingen die ik leuk vind. Door haar coaching durf ik ook beter voor mijn kwaliteiten uit te komen en daardoor groeit mijn klantenbestand gestaag. Doordat ze er voor 200% voor gaat was dat voor mij een échte stimulans. Haar enthousiasme is heel verhelderend en aanstekelijk, waardoor ik in mijn geval weer ging geloven dat het echt zo makkelijk was en het gewoon ging doen!

Eigenaar – Dierenvreugde

Jolanda van den Berg, Eigenaar – Dierenvreugde