Het is heerlijk om, na toch enigszins ‘ingezakt’ te zijn in de zomervakantie, weer helemaal wakkergeschud te worden door Veronique. Eén dag samen, online notabene, en ik heb niet alleen nieuwe plannen, ik heb er al drie uitgevoerd. En verd*mnd, ze werken ook nog! Als je een eigen bedrijf hebt en als je merkt dat er meer in zit dan er steeds uitkomt, dan ben je gek als je niet inplugd op Veronique haar energie en kennis! In een half uur met haar leer ik meer dan in drie (??? mss wel tien) jaar ‘Zelf uitvogelen!’

Sterk naar School
https://sterknaarschool.nl

Femke Wester

Dat ik ooit een businesscoach zou inhuren leek me een half jaar geleden nog even waarschijnlijk als Pasen en Pinksteren die op één dag vallen.

Ik heb de pest aan marketing. Verkopen klinkt voor mij als vloeken en geld verdienen vind ik stiekem niet netjes. Woorden als upsell en verkoopdoelen kan ik alleen uitspreken als ik doe alsof het scheldwoorden zijn.

Toch besloot ik een paar maanden geleden dat ik mijn bedrijf best wat serieuzer mocht nemen. Ik had klanten en ik verdiende er ook best aardig mee, maar de opbrengsten stonden niet in verhouding tot de tijd die ik erin stopte. Ik had dus een businesscoach nodig om mij de weg te wijzen.

Maar wie?

Stom toevallig bleek ik een heel goede businesscoach in de familie te hebben.Ver weg en aan de koude kant. Maar toch. De zus van je schoonzus voelt vertrouwd en da’s prettig als alles wat je leert aanvoelt alsof je met Chinese stokjes een bord bakstenen moet leegeten.

Veronique leerde me in vier maanden alles over gratis weggeven, doelen stellen, je ideale klant, verkopen, upsell, productpyramides en tarieven. En ze deed wat ze beloofde, die Prins. Binnen een maand vertienvoudigde mijn omzet en had ik een berg klanten.

Helaas is al die drukte niks voor mij, maar daar was ik zonder Veronique’s no-nonsense coaching nooit achter gekomen. Dan droomde ik nu nog steeds van een drukke praktijk.

Door het coachingstraject heb ik ontdekt dat ik mijn werk niet doe voor zakelijke succes, maar voor de voldoening die het mij geeft als ik een paar ondernemers per jaar kan helpen zichtbaar te worden in de media. Maar daar kan ik wel fatsoenlijk voor betaald worden.

Ik pas bewust slechts een paar technieken toe die Veronique me heeft geleerd. Anders krijg ik het veel te druk en dan moet ik binnenkort een bordje op mijn deur hangen:
Beëindigd wegens overweldigend succes.

Nicky Corts, – Nicky pent

Ik hou van mijn werk, had veel tevreden klanten, ik verdiende er alleen niet zo veel mee. Wat moest ik ze nu laten betalen, wat verkocht ik nu eigenlijk? Veronique heeft voor mij een duidelijk en overzichtelijk productaanbod opgezet en een website gebouwd. Mijn werk is daardoor super eenvoudig geworden; ik kan me veel beter bezighouden met de dingen die ik leuk vind. Door haar coaching durf ik ook beter voor mijn kwaliteiten uit te komen en daardoor groeit mijn klantenbestand gestaag. Doordat ze er voor 200% voor gaat was dat voor mij een échte stimulans. Haar enthousiasme is heel verhelderend en aanstekelijk, waardoor ik in mijn geval weer ging geloven dat het echt zo makkelijk was en het gewoon ging doen!

Eigenaar – Dierenvreugde

Jolanda van den Berg, Eigenaar – Dierenvreugde