Hai Veronique,

Met enige vertraging (tja, je hebt Formule 1 wagens en dieseltjes…), mijn review over je boek. Zag zo snel niet waar ik ‘m bij managementboek.nl kon plaatsen en of je überhaupt nog zit te wachten op een review, maar eenmaal geschreven, wil ik ‘m je niet onthouden.

Een must have voor elke ondernemer, beginnend of ervaren! Het boek leest als een trein, een soort TGV in het kwadraat en toch raad ik je aan om het te lezen als ware het een boemeltreintje. Zo’n trage trein, die ook nog eens heul vaak stopt en je daardoor de tijd geeft om even echt stil te staan bij wat je – in dit geval – net gelezen hebt, om goed tot je laten doordringen door wat voor een prachtige, waardevolle omgeving (als in: waanzinnige ondernemerslessen) je reist.

Dat je af en toe uitstapt bij een perron om daar extra aandacht te geven aan wat je eigenlijk nou net allemaal gelezen hebt (of even moet herstellen van de kick ass die je net gekregen hebt). Dat je misschien zelfs een paar keer naar een station terugboemelt om dat deel opnieuw te bekijken voordat je doorgaat naar een volgend (ondernemers)gebied.

Het boek is te mooi en bevat te veel doorleefde ondernemerskennis en kunde om alleen als een sneltrein te lezen. Oké, het mag, de eerste keer dan, om je honger naar meer kennis even te stillen. Daarna ga je er opnieuw voor zitten en dan lees je doorheen al die eerste lessen die je las, die 100 andere businesspareltjes van do’s & don’ts, die er nog in verborgen zitten. En nog een keer, en nog een keer…

Fijne jaarwisseling en een warm, liefdevol en sprankelend 2021!

Liefs, Saskia

Saskia Bakker
Sassense.nl

Saskia Bakker

De schop van Veronique Prins onder mijn achterste was hard nodig en goed getimed. Geen excuses meer. Intrekken die keutel en gaan! Ook zo toe aan een schop onder je gat omdat je anders blijft chillen in je comfortzone? Lees eerst mijn recensie Boeken blog en daarna vooral haar boek: Dé Kick Ass Code voor succesvol ondernemen. Ik heb meestal wel wat te zeuren als ik een recensie schrijf, maar op een paar spel/typfouten na heb ik niks. Ik heb ze zelfs niet eens genoemd in mijn review. Kun je nagaan… 

Dymph Neeteson

Een echte ‘Must Have’ dit boek! To the point, duidelijk en direct toepasbaar voor elke ondernemer. Met dit boek heb je goud in handen. Wil jij ook je zaak voor elkaar? Kopen, lezen, actie!

Iris Scheffers

Als jij die ondernemer bent die nog niet de resultaten haalt die je zo graag zou willen, lees dan dit boek en doe wat Veronique zegt. Want weet je, dit boek is met zoveel liefde voor ondernemen geschreven en met zoveel aandacht voor haar klanten, dat het gewoon moet werken. Een prachtboek!

Anne Raaymakers – Auteur van de bestseller Vind ik leuk www.anneraaymakers.nl

De titel zegt het al: Kick Ass. Met dit boek geeft Veronique haar
kenmerkende (liefdevolle) schop onder je kont. Op de Veronique-manier,
in simpele doch duidelijke taal doorspekt met de nodige humor, geeft
ze dé sleutels om succesvol ondernemer te worden. Na het lezen van
dit boek heb je alle handvatten en kun je er niet omheen dat actie de
‘master key’ is om deze ‘Kick Ass code voor succes’
te kraken. Niets staat je succes dan meer in de weg.

Anita Faber – www.anitafaber.nl

Veronique is een ondernemer met het hart op de juiste plek, veel
ervaring waar ze vele ondernemers mee inspireert en er is 1 ding waar
ze zich mee onderscheidt ten opzichte van vele andere coaches: alles
draait bij haar om het behalen van resultaat. Ze geeft enorm veel om elke
klant die ze helpt en de resultaten van haar klanten spreken voor zich. En
verder is Veronique gewoon een leuk en prachtig mens!

Eelco de Boer – www.winst.nl

Holy shit, deze moet je lezen!

Dit boek is HET boek als je echt wilt weten hoe je je als ondernemer leert gedragen en welke spelregels je moet volgen om succesvol te worden. En ik kan het weten, want ik werk al een paar jaar met deze Grande Dame. Dit boek staat vol kick in the ass-inzichten, zodat je in beweging komt en precies weet wat je moet doen. Want van blijven zitten is nog nooit iemand succesvol geworden. En laat het nou ook eens heerlijk hilarisch weglezen. En daar word ik dan weer heel blij van. No nonsense, to the point, exact wat het moet zijn om te leren ondernemen! Chapeau….

M. Rijkers

Dit boek moet je hebben !!

Wil jij een echte business ? En hoe serieus ben je echt? Veronique houdt je die spiegel voor en laat je inzien hoe het echt is om een ondernemer te zijn. Dit boek maakt je heel duidelijk wat je er voor moet doen om een goed lopend bedrijf te hebben , en vooral waarom je het doet. Op een duidelijke en begrijpelijke manier , wel op z’n Veroniques dus soms confronterend en ook dat het heel simpel kan zijn. Geloof in jezelf daar zit de kern , niet allemaal smoesjes verzinnen en uitstellen , maar een plan opstellen en doen.

Dus druk op bestellen , niet twijfelen of op de wensenlijst zetten , maar bestellen en ga er gelijk mee aan de slag.

W. Hagenaars