Vandaag een hele fijne, energievolle kickstart workshop gehad bij Veronique. Een heerlijke middag waar de energie vanaf spatte! Ik heb hele fijne inzichten gekregen en ga er mee aan de slag!

Marloes van Houtert

Prins, je workshop was super goed, inspirerend confronterend en ook nog met een dosis gezonde humor. Ik heb er al heel veel van geleerd wat ik anders kan doen.

Miriam Buijsers

Gisteren de workshop de kickstart van je bedrijf bij Veronique gevolgd. Er is maar één woord passend WOW, BAM geweldige training, informatie, dynamisch en eerlijk. De passie, humor en informatie wisselen in rap tempo elkaar af. Dit geeft zoveel inzicht, gerichte praktijk info, duidelijkheid. Thx powervrouw Veronique !!

Linda Laheije

Ik was vanmiddag bij Veronique samen met nog 28 andere dames en één heer ????.

Zij had me al een tijdje geleden een schop onder mijn kont gegeven met een vraag in een webinar: ‘Ben je voor jezelf net zo’n goede werknemer als voor je baas?’ En toen dacht ik: ‘Nou, dat kan beter’.

En nu gaf ze een workshop voor het luttele bedrag van 25 euro ex BTW per persoon. En ze zei eerlijk: ik had de workshop gerust gratis willen geven, maar dan komen een hoop mensen niet opdagen omdat de zon schijnt of de kat ziek is of verzin het maar. Maar als ze betaald hebben, al is het maar een tientje, dan is het zonde als ze niet gaan. En dat klopt. Ik had per ongeluk een dubbele afspraak gemaakt, maar ik dacht: ik heb al betaald, zonde, dan die andere afspraak maar afzeggen.

En ik ben blij dat ik ben gegaan. Ze is heel erg to the point, bijzonder confronterend en eerlijk. En ze had van alle 30 deelnemers die in het zaaltje zaten de website bekeken en kon precies de vinger op de zere plek leggen. Dat moet haar uren gekost hebben en dan zo weinig ervoor vragen, geweldig.

Ik kreeg gratis nog een schop onder mijn kont (net als de rest van de aanwezige dames): ‘Doe je alleen de veilige dingen: een beetje op facebook zitten, je website tweacken of doe je ook de enge dingen: potentiële klanten bellen, facebook live, webinar, ergens spreken, e.d.’

Dank je wel Veronique.

Ineke Slis

Vanmiddag echt een super middag gehad met Veronique. Van het begin tot het einde was ze een brok energie. Met haar humor en directheid weet je snel waar je staat en wat ze voor je kan doen. Een vrouw naar mijn hart, ik kan niet wachten om de volgende stap met Veronique te zetten. Kom maar op!

Aukje Sieben

Ik was gewaarschuwd voor de enorme energie en no nonsense die Veronique kan over brengen. Afgelopen vrijdagmiddag naar de kick start workshop geweest. De enorme energie klopt en het is, vindt ik, geweldig, zo puur, het is een geweldige energie vol passie en uit het hart. Duidelijke taal, praktisch en o zo nodig. Ondernemen is belangrijk voor je levensvatbaarheid van je praktijk en je toekomst als coach of therapeut. Veronique maakt je daar bewust van.

Raymond Dekker

Gisteren de workshop ‘de kickstart voor jouw coachpraktijk’gevolgd. Het was in één woord: geweldig! Veel kwartjes zijn gevallen en de energie en het enthousiasme waarmee Veronique het doet, vind ik heerlijk! Erg veel gelachen ook! Ik ben helemaal ‘opgefrist’ en klaar om verdere ondernemersstappen te nemen. Dank je wel Veronique. Groet, Joyce

Joyce Vlamings