Voor onze bijeenkomst van Vrouw & Zaak Bollenstreek hebben we Veronique gevraagd om onze vrouwelijke ondernemers te inspireren met haar verhaal en inzichten. Veronique laat op haar eigen-wijze zien hoe zij gekomen is waar ze nu is en haar verhaal inspireert. Want zoals ze zelf zegt ‘als ik het kan dan kan jij het ook!’ Veronique stort al haar enthousiasme, humor, gedrevenheid en zelfspot over je heen. Zij hield onze vrouwelijke ondernemers een spiegel voor met haar confronterende opmerkingen over of je een bedrijf hebt of een hobby… Veronique heeft onze vrouwelijke ondernemers stuk voor stuk aan het denken gezet en geïnspireerd met haar verhaal.

Danielle Elenga

Ik heb Veronique als spreekster ingehuurd voor een event van een ondernemersclub.

Zij stemt de inhoud van haar verhaal goed af op de mensen in de zaal. De inhoud van het verhaal is echt doorleefd. Ze heeft zelf veel ervaring en verteld geen dingen waar ze niet achter staat.

Het verhaal is inhoudelijk sterk en wordt onderbouwd met vele tot de verbeelding sprekende voorbeelden. Daarbij brengt Veronique een dosis energie, enthousiasme en scherpte mee. Ze is niet bang om te confronteren en schud de boel op een respectvolle en humoristische manier lekker op. Het lijkt op cabaret, maar dan voor ondernemers en met een zeer serieuze ondertoon! Want dat ze jouw bedrijf en een gezonde winst maken belangrijk vindt blijkt uit alles wat ze zegt.

Na een presentatie van Veronique heb je zeker gelachen, ben je tot een aantal confronterende inzichten gekomen en ga je in actie komen!

Rianne de Mos, Oprichter Jouw Succes Event