Van dat ene moment waarop ik ‘moest gaan verkopen’ kreeg ik altijd de kriebels in mijn buik en rode wangen.
Dit keer viel echt het muntje: dat verkopen al begint met de eerste post die iemand leest. Dat verkopen vanuit je hart, je diepste wens om iemand te helpen, anders voelt.
En dat je voor het ‘salesgesprek’ gaat voor het beste voor je klant, maar jezelf ook meteen weer kunt ‘onthechten’ van het resultaat.
Dat geeft opluchting.
Veronique heeft een schat aan ervaring en kennis en werkt vanuit haar hart.
Ze is to the point en brengt je in de actiestand!

Jolanda de Kok
Jouw Palet

Jolanda de Kok

Mijn grootste ‘probleem’ is dat ik mijn kennis en nodige acties niet altijd consequent toepas. Ik werk te vaak vanuit noodzaak en impulsiviteit. Dat levert op zich best wat op, maar niet consistent. Veronique is de coach die weerspiegelt hoe ik zelf in mijn business wil staan: schaamteloos ambitieus en winst maken met datgene wat ik het allerliefste doe. Veronique is niet alleen iemand die me vaardigheden en kennis bijbrengt of me ‘aan’ zet; haar strategische visie en ‘no-bullshit’ houding spreken me enorm aan. In het oerwoud van business coaches raad ik Veronique aan, omdat ze altijd goudeerlijk advies geeft bij de fase van het ondernemerschap waar je je bevindt. Dit in tegenstelling tot veel coaches die alleen uit zijn op snel geld verdienen en eigenlijk geen kaas hebben gegeten van echt ondernemerschap. Absolute aanrader dus om Veronique te werken!

Jitske Dijkstra
Praktijk voor Shiatsu, Coaching & Do-in

Jitske Dijkstra

Mijn pijn was onzekerheid in verkoopgesprekken: tot hoever ik in een open wond van mijn lead kan poeren. Daardoor bleef ik te aardig en krabbelde maar wat de leads best lekker vonden. Gevolg geen sales. Ik was kennelijk ook al veel te aardig bij lead generatie! De sales die ik gedaan heb waren bij mensen die al geen enkele andere uitweg wisten. Dus het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik bij leads verzamelen al erg diep in een open wond mag poeren door heel duidelijk te zijn. Als ik in gedachte houd “de hel is jouw deel als je mij niet laat helpen” dan kom ik aardig in de buurt. Echt een training om heel klip en klaar te leren in mogelijkheden denken, dat echt alles OK is, dat de klant altijd op mij wacht en ik niet op hem/haar en makkelijk is succes, moeilijk is falen.

Otto Klaver
Coaching Paard-en-Mens

Otto Klaver

Ik zit in een geweldig traject bij Veronique, Bouw een Bloeiende praktijk in 90 dagen, en ik heb daar zoveel geleerd. Het echt starten van mijn bedrijf was me niet gelukt zonder haar hulp. Zoveel onderdelen van je bedrijf komen aan bod, je ideale klant, sales, je webpagina, doelen stellen, actieplan en echt nog veel meer. Je krijgt ontzettende veel informatie waarmee je aan de slag gaat en ook meteen resultaten mee bereikt.

Inmiddels ook een extra training Sales met Veronique gedaan en dit heeft mij echt heel veel aha momenten gegeven, een paar geweldige inzichten en meteen in die twee dagen 2 nieuwe klanten :). Ik vond het moeilijk om een sales gesprek te houden, wat moet je zeggen en hoe komt het niet over als een callgesprek van een energieleverancier. Dat is nu geen probleem meer, in de training krijg je daar een paar geweldige handvatten voor. Ik kan deze training ook echt aanraden als sales niet jouw ding is. Na de training zijn je obstakels uit de weg geruimd. Ik durf zelf te zeggen dat ik uitkijk naar mijn volgende salesgesprek ;p

Ik ben gegroeid als ondernemer en ik kijk er naar uit om mijn praktijk verder te laten groeien. Mijn jaarplan staat klaar en ik heb er het volste vertrouwen in. Dank je wel Veronique, jij bent een voorbeeld van een geweldige ondernemer, je bent uniek, lekker recht voor zijn raap en eerlijk met een groot liefdevol hart voor je klanten.

Dimitra Peponis
Praktijk Dimitra

Dimitra Peponis

“Je komt iets brengen, niet iets halen!”

dat blijft het grootste inzicht van de training Verliefd op verkopen die ik met veel plezier voor de tweede keer heb gevolgd en waaruit ik nog meer heb geleerd. lk wil zó graag meer mensen helpen, maar met het salesstuk vond ik altijd nogal een dingetje. Echter, als je vanuit je hart je product verkoopt is dat nooit fout. Het is pas fout als je je potentiële klanten géén aanbod doet. Dat heeft Veronique weer zeer duidelijk gemaakt in deze meer dan fantastische training.

Daarnaast ben ik onwijs dankbaar dat zij ook nog eens mijn businesscoach is. Veronique is echt een voorbeeld voor iedere coach: puur, goudeerlijk (bloedeerlijk moet ik eigenlijk zeggen) 😊, authentiek, en positief ingesteld met een practice what you preach-mindset, verspreidt zij een rimpeleffect over coachend Nederland en België dat zijn weerga niet kent.

Barstend van de energie deelt ze haar enorme zak met kennis op een humoristische manier die vaak bij je binnenkomt als een mokerslag. Ze weet precies wat er bij iedere klant speelt, heeft een geweldige mensenkennis en daarbij is ze ook nog eens een enorme lieverd met een hart van goud.❤ Dank je wel Veronique, voor jouw werk, jouw impact en voor wie jij bent.

Sylvia Holtslag
Intermittent Fasting Coach

Sylvia Holtslag

Een goede coach zijn is één ding, maar ondernemerschap is een vak apart. Eentje die Veronique je als geen ander kan leren! De tweedaagse Verliefde op Verkopen is wat mij betreft een must voor iedere coach of therapeut die zeker wil zijn dat ze het juiste aanbod doen bij de juiste klant. Door oprechte verbinding te maken zónder als gladde energieverkoper te hengelen. Tijdens en na de training direct aan de slag gegaan én al direct resultaat geboekt. Veronique, enorm bedankt voor je geweldige training en je unieke talent om me te motiveren en ‘aan te zetten’!

Esther Barkey
Feniks Vitaal

Esther Barkey

Verliefd op Verkopen is een training die je elke keer opnieuw kunt volgen, omdat er zoveel kennis bij elkaar komt dat je nooit in een keer alles kunt toepassen – en omdat je groeit als ondernemer en daardoor ook zelf telkens andere dingen oppikt die precies op het goede moment komen.
Verkopen heeft niets te maken met iemand iets aansmeren, maar alles met iemand oprecht je hulp aanbieden. Als je er zo tegenaan kijkt, is sales niet iets om uit de weg te gaan, maar juist om naar uit te kijken.
Loopt je bedrijf nog niet zoals jij dat graag zou zien en zie je als een berg op tegen salesgesprekken, dan is deze training echt een aanrader.

Esther van Berk
De Visiegraaf

Esther van Berk

Ik heb inmiddels meerdere trainingen bij Veronique gedaan en vind ze allemaal super goed.
Veronique heeft een enorme bak aan kennis en weet elke keer weer het juiste pijn-punt bij mensen naar boven te halen. Liefdevol én confronterend.
Veronique weet je als geen ander te leren hoe je een goed fundament onder je business bouwt en hoe je groeit met je business. Zo weet je wat je moet doen!

Ilse Verheijen
Financieel Gelukkig

Ilse Verheijen

Na al eerder een training te hebben gevolgd was het deze keer “verliefd op verkopen” en ook deze keer weer een aantal eye-openers ontvangen. De grootste is wel dat verkopen liefde en verbinding is. Dus daar ga ik mee aan de slag. En wil jij dat ook aarzel dan niet en meld je aan voor een cursus!! Maakt eigenlijk niet uit welke want waarde krijg je in overvloed…

Marloes Meerman
Webbouwcoaching by Marloes

Marloes Meerman

Je training Verliefd op Verkopen was weer o zo waardevol en een eyeopener voor mij. Je voelt ook dat dit je “jam” is en brengt die positieve energie, flow mooi over. Ik hou van je quotes en metaforen die je gebruikt. Verkopen is: “iets brengen naar de ander toe vanuit je hart en niets iets komen halen.” Ik heb al vele trainingen gevolgd en Veronique is een wijze vrouw die weet van aanpakken en die met haar levenswijsheid kan doorvoelen en doorgronden wat je nodig hebt alsof ze hier een 6e zintuig voor heeft. Ik heb weer hele mooie actiepunten om concreet mee aan de slag te gaan na deze training. Zij heeft mij ooit in het begin letterlijk gezegd: je kan zoveel, je bent zoveel… ga nu is in je waarde staan en laat dit zien! Ze geeft mij vaak een eerlijke liefdevolle “punch in the face” die komt al is aan, maar dat doet ze vanuit een groot hart om je sterker en beter te maken en daarom zou ik Veronique haar trainingen ook aanraden. Die punch Veronique, heeft mij weer inzichten gegeven om mijn innerlijke vuur terug sterker aan te wakkeren, nog meer in mijn waarde te gaan staan. Door jouw training heb beslist om een VA in dienst te nemen zodat ik mij voor 80% kan richten op sales om verder door te groeien en voor eens en altijd te dealen met energievreters zodat ik nog meer in mijn waarde kan gaan staan. Ik hield al van sales, maar ook dan is deze training nog steeds geschikt voor jouw want je leert een heel pak bij. Hartelijk dank voor alles en ik blijf graag nog lang klant bij je.

Evy Vaes
Anti-diëtiste & intuïtief eating coach

Evy Vaes

Wat fijn om Veronique als coach te hebben. Vóór de opstart van mijn praktijk heb ik Bloeiende Praktijk in 90 dagen gevolgd: een must have voor iedere startende coach. Verder is… nee, was verkopen niet echt mijn ding, zeg maar. Dankzij de 2-daagse Verliefd op Verkopen die ik pas geleden heb gevolgd, begrijp ik vanuit welke motivatie ik dit kan doen om mezelf geen gladde autoverkoper te voelen, zeg maar :-). Waar ik eerst eigenlijk geen clou had, heb ik nu zoveel handvatten dat ik mijn skills echt kan ontwikkelen en mijn bedrijf sneller laat groeien, terwijl ik juist ook wel gewoon mezelf blijf.

Vivian van der Graaf
Rond HR

Vivian van der Graaf

Veronique is een bijzonder mooi mens, geweldig businesscoach en leraar. Ze helpt me om mijn Missie steeds grootser in de wereld te zetten met als laatste klapper de training ‘Verliefd op Verkopen’. Wat zijn er veel kwartjes (euro’s) gevallen. Prachtige inzichten en spannende acties die ik dankzij haar aanmoediging ben gaan Doen. En deze acties hadden vandaag al het resultaat van nieuwe inschrijvingen voor een traject waar ik zelf ongelooflijk blij van word.

Dank je Veronique. Mijn dank is groter dan woorden kunnen uitdrukken!

Iris Boonstra
Spirituele Transformatie Academie

Iris Boonstra