Door de vrouw die jij bent, de volharding die je hebt in wat je doet, de omzet die je draait, de duizenden ondernemers die je hebt gesproken en geholpen, door je ONGELOOFLIJK sterkte mindset, het harde werk wat jij op de achtergrond doet en hebt gedaan wat niemand ziet maar zó merkbaar is op persoonlijk en zakelijk vlak en de stabiliteit in het leveren van je diensten heb je mij in drie dagen tijd verder gekregen in mijn persoonlijke & zakelijke ontwikkeling dan de afgelopen jaren. En dan moeten we over een week officieel nog beginnen. Geen idee wat het me brengt maar zekersteweten de juiste mindset, zakelijke skills en omzet.

Mariska van der Hiele
Spiritbusinessmom.nl

Mariska van der Hiele

Voordat ik startte bij Veronique was mijn grootste uitdaging om mijn kwaliteit, kennis en ervaring om te zetten in nieuwe klanten en geld. Gefrustreerd was ik dat ik mijn klanten een enorme ontwikkeling laat doormaken, dat veel te weinig vrouwen van mij weten, ze mij wel nodig hebben om te blijven staan bij alles wat op hun pad komt bij het uitdragen van hun missie.

Het belangrijkste inzicht dat je mij hebt laten voelen, waar ik nog dagelijks om kan huilen omdat je zo zo zo intens gelijk hebt, is dat met wat ik doorleefd heb, ik zo ontzettend waardevol ben. Ik was nog zo ziek toen ik bij je kwam, dat ik dat niet kon voelen. Nou ja, dat is enorm veranderd. Om mij kun je niet meer heen en vooral ik zelf niet.

Jouw coaching is zo waardevol omdat ik woorden heb kunnen geven aan mijn klant. Het was een zeven jarige struggle waarin ik leefde onder het minimumloon. Aan mijn vindtocht naar de juiste vrouw in mijn leven voor dit vraagstuk kwam met Verdienen wat je waard bent een einde. Jouw gevoel en zienswijze over woorden doen er zo toe. Jouw feedback zit hoe frustrerend soms ook vaak in de marge. Als ik die toepas dan ontstaat er ook echt iets. Waaronder een hele nieuwe kloppende briljante website om trots op te zijn. Waarop ik mijn bedrijf én missie verder kan bouwen.

Ik adviseer mijn klanten dé enige echte Veronique Prins, omdat als je doorleefd bent je iedereen kan helpen, dat niet moet willen. Het kost je alleen maar. Energie, tijd én geld. Terwijl het je juist mag opleveren. In energie, tijd met wat er voor jou werkelijk toe doet én geld. Ik bedoel, ‘mijn’ badkamer die is in bestelling. Op alle social media groeien mijn volgersaantallen. Dat zijn spullen en aantallen. Die er voor mij niet écht toe doen. Waarvoor ik jou vooral aanraad, is dat als je toepast wat jij mij hebt geleerd (dus gaan voor die ene ultieme klant) het jou zoveel beter gaat. Je straalt kracht uit, waardoor je gezin er ook van profiteert. Op alle facetten in mijn leven is het beter sinds Veronique.

Wendy Marsman
https://wendymarsman.nl/

Wendy Marsman

“Veronique is BY FAR de BESTE businessmentor die er is! Annemieke Visser Coaching is enorm gegroeid onder haar directe maar zeer liefdevolle begeleiding!

Mijn relatietherapiepraktijk voor stellen met kinderen liep al redelijk goed toen ik contact opnam met Veronique. Ik had een missie: stellen met kinderen begeleiden naar een liefdevolle relatie zodat hun kinderen leren om op een gezonde manier relaties aan te gaan. Dat is in mijn ogen het grootste cadeau dat ouders hun kinderen kunnen geven. Ik had de droom om meer stellen met kinderen te helpen en meer impact te maken. En ook niet onbelangrijk: meer omzet. 😉

Ik volgde Veronique al jaren en ik wist dat zij de beste in haar vakgebied was om mij te helpen om mijn bedrijfsvisie helder te krijgen. Nog voor ons eerste gesprek concludeerde Veronique dat ik 3 verschillende ideale klanten had waardoor ik iedereen en niemand aansprak. Haar conclusie was duidelijk: dat gaan we samen veranderen! In minder dan een half jaar na het starten van het mentorschap is mijn klantenaantal verdubbeld net als mijn omzet.

Veronique is een KEI in wat ze doet. Elke keer zet ze mij weer AAN en na elke sessie zit ik ook even bij te komen van de wervelwind die is langsgekomen. Met haar steun in de rug durf ik nog groter te dromen. Ik weet dat met haar aan mijn zijde deze dromen binnen handbereik zijn. Denk jij erover na of je met Veronique wilt gaan werken? Zeker doen. Daar krijg je geen spijt van!

Maar.pas op… het risico is dat je bedrijf erg succesvol wordt!. 😉

Annemieke Visser
https://annemiekevissercoaching.nl/

Annemieke Visser

Van dat ene moment waarop ik ‘moest gaan verkopen’ kreeg ik altijd de kriebels in mijn buik en rode wangen.
Dit keer viel echt het muntje: dat verkopen al begint met de eerste post die iemand leest. Dat verkopen vanuit je hart, je diepste wens om iemand te helpen, anders voelt.
En dat je voor het ‘salesgesprek’ gaat voor het beste voor je klant, maar jezelf ook meteen weer kunt ‘onthechten’ van het resultaat.
Dat geeft opluchting.
Veronique heeft een schat aan ervaring en kennis en werkt vanuit haar hart.
Ze is to the point en brengt je in de actiestand!

Jolanda de Kok
Jouw Palet

Jolanda de Kok

Mijn grootste ‘probleem’ is dat ik mijn kennis en nodige acties niet altijd consequent toepas. Ik werk te vaak vanuit noodzaak en impulsiviteit. Dat levert op zich best wat op, maar niet consistent. Veronique is de coach die weerspiegelt hoe ik zelf in mijn business wil staan: schaamteloos ambitieus en winst maken met datgene wat ik het allerliefste doe. Veronique is niet alleen iemand die me vaardigheden en kennis bijbrengt of me ‘aan’ zet; haar strategische visie en ‘no-bullshit’ houding spreken me enorm aan. In het oerwoud van business coaches raad ik Veronique aan, omdat ze altijd goudeerlijk advies geeft bij de fase van het ondernemerschap waar je je bevindt. Dit in tegenstelling tot veel coaches die alleen uit zijn op snel geld verdienen en eigenlijk geen kaas hebben gegeten van echt ondernemerschap. Absolute aanrader dus om Veronique te werken!

Jitske Dijkstra
Praktijk voor Shiatsu, Coaching & Do-in

Jitske Dijkstra

Mijn pijn was onzekerheid in verkoopgesprekken: tot hoever ik in een open wond van mijn lead kan poeren. Daardoor bleef ik te aardig en krabbelde maar wat de leads best lekker vonden. Gevolg geen sales. Ik was kennelijk ook al veel te aardig bij lead generatie! De sales die ik gedaan heb waren bij mensen die al geen enkele andere uitweg wisten. Dus het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik bij leads verzamelen al erg diep in een open wond mag poeren door heel duidelijk te zijn. Als ik in gedachte houd “de hel is jouw deel als je mij niet laat helpen” dan kom ik aardig in de buurt. Echt een training om heel klip en klaar te leren in mogelijkheden denken, dat echt alles OK is, dat de klant altijd op mij wacht en ik niet op hem/haar en makkelijk is succes, moeilijk is falen.

Otto Klaver
Coaching Paard-en-Mens

Otto Klaver

Ik zit in een geweldig traject bij Veronique, Bouw een Bloeiende praktijk in 90 dagen, en ik heb daar zoveel geleerd. Het echt starten van mijn bedrijf was me niet gelukt zonder haar hulp. Zoveel onderdelen van je bedrijf komen aan bod, je ideale klant, sales, je webpagina, doelen stellen, actieplan en echt nog veel meer. Je krijgt ontzettende veel informatie waarmee je aan de slag gaat en ook meteen resultaten mee bereikt.

Inmiddels ook een extra training Sales met Veronique gedaan en dit heeft mij echt heel veel aha momenten gegeven, een paar geweldige inzichten en meteen in die twee dagen 2 nieuwe klanten :). Ik vond het moeilijk om een sales gesprek te houden, wat moet je zeggen en hoe komt het niet over als een callgesprek van een energieleverancier. Dat is nu geen probleem meer, in de training krijg je daar een paar geweldige handvatten voor. Ik kan deze training ook echt aanraden als sales niet jouw ding is. Na de training zijn je obstakels uit de weg geruimd. Ik durf zelf te zeggen dat ik uitkijk naar mijn volgende salesgesprek ;p

Ik ben gegroeid als ondernemer en ik kijk er naar uit om mijn praktijk verder te laten groeien. Mijn jaarplan staat klaar en ik heb er het volste vertrouwen in. Dank je wel Veronique, jij bent een voorbeeld van een geweldige ondernemer, je bent uniek, lekker recht voor zijn raap en eerlijk met een groot liefdevol hart voor je klanten.

Dimitra Peponis
Praktijk Dimitra

Dimitra Peponis

“Je komt iets brengen, niet iets halen!”

dat blijft het grootste inzicht van de training Verliefd op verkopen die ik met veel plezier voor de tweede keer heb gevolgd en waaruit ik nog meer heb geleerd. lk wil zó graag meer mensen helpen, maar met het salesstuk vond ik altijd nogal een dingetje. Echter, als je vanuit je hart je product verkoopt is dat nooit fout. Het is pas fout als je je potentiële klanten géén aanbod doet. Dat heeft Veronique weer zeer duidelijk gemaakt in deze meer dan fantastische training.

Daarnaast ben ik onwijs dankbaar dat zij ook nog eens mijn businesscoach is. Veronique is echt een voorbeeld voor iedere coach: puur, goudeerlijk (bloedeerlijk moet ik eigenlijk zeggen) 😊, authentiek, en positief ingesteld met een practice what you preach-mindset, verspreidt zij een rimpeleffect over coachend Nederland en België dat zijn weerga niet kent.

Barstend van de energie deelt ze haar enorme zak met kennis op een humoristische manier die vaak bij je binnenkomt als een mokerslag. Ze weet precies wat er bij iedere klant speelt, heeft een geweldige mensenkennis en daarbij is ze ook nog eens een enorme lieverd met een hart van goud.❤ Dank je wel Veronique, voor jouw werk, jouw impact en voor wie jij bent.

Sylvia Holtslag
Intermittent Fasting Coach

Sylvia Holtslag

Een goede coach zijn is één ding, maar ondernemerschap is een vak apart. Eentje die Veronique je als geen ander kan leren! De tweedaagse Verliefde op Verkopen is wat mij betreft een must voor iedere coach of therapeut die zeker wil zijn dat ze het juiste aanbod doen bij de juiste klant. Door oprechte verbinding te maken zónder als gladde energieverkoper te hengelen. Tijdens en na de training direct aan de slag gegaan én al direct resultaat geboekt. Veronique, enorm bedankt voor je geweldige training en je unieke talent om me te motiveren en ‘aan te zetten’!

Esther Barkey
Feniks Vitaal

Esther Barkey

Verliefd op Verkopen is een training die je elke keer opnieuw kunt volgen, omdat er zoveel kennis bij elkaar komt dat je nooit in een keer alles kunt toepassen – en omdat je groeit als ondernemer en daardoor ook zelf telkens andere dingen oppikt die precies op het goede moment komen.
Verkopen heeft niets te maken met iemand iets aansmeren, maar alles met iemand oprecht je hulp aanbieden. Als je er zo tegenaan kijkt, is sales niet iets om uit de weg te gaan, maar juist om naar uit te kijken.
Loopt je bedrijf nog niet zoals jij dat graag zou zien en zie je als een berg op tegen salesgesprekken, dan is deze training echt een aanrader.

Esther van Berk
De Visiegraaf

Esther van Berk

Ik heb inmiddels meerdere trainingen bij Veronique gedaan en vind ze allemaal super goed.
Veronique heeft een enorme bak aan kennis en weet elke keer weer het juiste pijn-punt bij mensen naar boven te halen. Liefdevol én confronterend.
Veronique weet je als geen ander te leren hoe je een goed fundament onder je business bouwt en hoe je groeit met je business. Zo weet je wat je moet doen!

Ilse Verheijen
Financieel Gelukkig

Ilse Verheijen

Na al eerder een training te hebben gevolgd was het deze keer “verliefd op verkopen” en ook deze keer weer een aantal eye-openers ontvangen. De grootste is wel dat verkopen liefde en verbinding is. Dus daar ga ik mee aan de slag. En wil jij dat ook aarzel dan niet en meld je aan voor een cursus!! Maakt eigenlijk niet uit welke want waarde krijg je in overvloed…

Marloes Meerman
Webbouwcoaching by Marloes

Marloes Meerman