Ik had in 4 jaar een leuk en goed lopend bedrijf opgebouwd maar ik zat vast. De marketing tools die ik inzetten hadden wel hun glans verloren, waren routine geworden. En ik miste de skills en het inzicht hoe de volgende stap met mijn bedrijf te maken. Ook zocht ik inspiratie om er weer sprankeling in te brengen. Veronique volgde ik al lang. Ik had een keer een challenge bij haar gevolgd en was verrast door haar vlijmscherpe en concrete aanpak en de inzichten die ik in korte tijd had gekregen. Dus toen ik een mail kreeg dat er een plek vrij was voor de Business Mastery heb ik direct de kans gepakt.

Wat een ongelofelijk waardevol jaar!! Mijn grootste leermoment is me beseffen dat ik alle klanten die ik de afgelopen jaren heb geholpen nog beter kan helpen met vervolg trajecten. Wij maken websites. Maar mijn kennis over hoe je dit inzet voor het succes van je bedrijf kunnen mijn klanten ook goed gebruiken nadat hun website gebouwd is. Dus kan ik, naast het blijven aantrekken van nieuwe klanten, gebruik maken van de fans die ik al heb om meer te bieden en meer omzet te maken. Wat een grote onontgonnen poel aan warme leads ging er toen open! Naast de concrete plannen die we samen in de 1-op-1 sessie maakten werd ik daardoor elke keer ook weer ‘aan’ gezet. Helemaal enthousiast over wat er allemaal mogelijk is. En daarnaast was het ook onbetaalbaar onder gelijkgestemden te zijn. Van de 20 vrouwen die onderdeel uitmaakten van dit programma te hebben kunnen leren is goud. Oh ja en nog een niet zo’n klein resultaat: ik heb ruim een ton meer omgezet dan het jaar voor dit programma.

Waarom met Veronique werken? Omdat ik wéét dat zij je naar je doel kan brengen. Heel concreet, geen bullshit (en dus ook geen verstoppertje spelen, ze kent alle excuses). Een business bouwen gaat stap voor stap, en Veronique kent elke stap. Daarnaast zijn haar salesvaardigheden om je vingers bij af te likken en is ze ook ongelofelijk creatief in wat er mogelijk is voor jóu. Hierdoor ga je mogelijkheden zien waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Je blik verruimt, je skillbox expandeert en je wordt getriggerd het beste uit jezelf te halen. Hierdoor realiseer je de potentie van je bedrijf.
Verder is Veronique zo ongelofelijk zorgzaam en liefdevol waardoor je je helemaal gezien en ondersteund voelt in alles waar je doorheen gaat. Dank je wel lieve Veronique voor zo’n lichtend voorbeeld te zijn. Ik raad jou 100% en van harte aan aan iedereen die echt wat van z’n bedrijf wil maken. xxx Mok

Mok Heijmerink
https://webbouwenaandekeukentafel.nl/

Mok Heijmerink

Ik ben één van de dino’s die jaren terug startte bij jou Veronique.

Mijn omzet was toen rond de 35.000 en we hebben dat in een jaar verdriedubbeld. Daarna hebben we nog heel wat omzetverdubbelingen gedaan. Nieuwe programma’s gecreëerd en getweakt en het was heerlijk om jou aan mijn zij te voelen.

Want je was er, ALTIJD. Ook droomde ik wel van je. Het is echt een gift geweest om zolang met je te mogen samenwerken. Soms was je streng, Uber streng, voelde je het niet en lazerde ik weer terug naar de tekentafel. Om altijd samen het nog beter te maken dan dat ik het in mijn eentje had kunnen bedenken.

Ook ben ik een betere coach geworden door te leren hoe ik mijn mensen het beste kon begeleiden. Zonder handschoenen, ook al is dat wel eens oncomfortabel. Je leerde mij hoe ik het optimale resultaat voor mijn deelnemers kon behalen en hoe ik ook door met mijn eigen business rules er voor kon zorgen dat zij weer het beste uit zich zelf konden halen, vanuit zelfleiderschap.

Ik ben je dankbaar voor alle lessen, alle bemoedigende appjes, alle strenge berichten, alle bijzondere cadeaus, alle tranen, je vuur, je trots en je passie.

Irene Ogier

Irene Ogier