Wat een leuk, praktisch en inspirerend event was de BBB @JZVE! Heb echt concrete handvatten gekregen om de komende tijd mee verder te kunnen. Daarnaast ook een hoop inspiratie en leuke ideeen.

En heerlijk zoals Veronique feedback geeft en met haar no-nonsense aanpak je helpt grote slagen te maken!

Anke Van der Bor

Graag wil je hartelijk bedanken voor de videoserie je weggever klaar in 2 uur. Ik heb er iets langer over gedaan:). Maar mijn ebook Healing rituals van piekeren naar eigen wijsheid heb ik adhv je tips wel in een week geschreven, een opmaak gemaakt en online geplaatst. De eerste vijf zijn gedownload. Dus ik ben nu met de opvolgreeks bezig. Je video’s hebben me zeker geholpen om dit zo snel voor elkaar te krijgen.

Selma Haring – Healer & ziekte-opsteller voor hoogsensitieve vrouwenSelma Haring.nl

Hoi Veronique, ik wil je even complimenteren! Ik heb via één van jouw klanten een link naar je filmpje over een eBook in 2 uur gekregen en ik heb serieus daarna in 2 uur (!!!) mijn eBook gemaakt. Ik ga de dag erna een TED talk en ik had als afsluiter alleen mijn tijdelijke pagina ikwilveranderen.nl (toepasselijk voor een event wat Change in Business heette) laten zien.Na de opt in hebben ze mn ebook gekregen. Zonder dat laatste zetje van jou was het er niet gekomen. TOP!

Karlijn L’Ortye